Haber Detayı
10 Kasım 2023 - Cuma 14:23 Bu haber 28832 kez okundu
 
Gölyaka’da ‘Kültür ve Turizm Gezileri’ devam ediyor
Kültür Haberi


Gölyaka Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Kültür ve Turizm Gezileri’ kapsamında vatandaşlar İstanbul’un tarihi yerlerini gezerek boğaz turu yaptı.


 

 

Düzce’nin Gölyaka İlçesinde ki vatandaşlar, Belediye Başkanı Yakup Demircan’ın girişimleriyle düzenlenen günü birlik seferler ile İstanbul’da çeşitli turistlik yerleri gezerek cami ziyaretleri gerçekleştirdi. Güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar boğaz da yaptıkları tekne turu ile keyifli vakit geçirdiler.

 

 

 


 

 

Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan ücretsiz düzenledikleri geziler ile yüzlerce vatandaşı kültürel miraslarla buluşturduğunu dile getirerek şu sözlere yer verdi:

 


 

“Kültür gezilerimiz ile vatandaşlarımız Anadolu’nun tarihi ve kültürel güzelliklerini yerinde görmüş oluyorlar. Ücretsiz düzenlemiş olduğumuz gezilerde geçtiğimiz ay İlçemizde ki okullara Çanakkale turları düzenledik şimdi ise vatandaşlarımızı her bir yeri tarih kokan İstanbul ile buluşturduk. İlk defa gidenler bile vardı çok sevindiklerini dile getirdiler. Halkımızı mutlu ve memnun etmek bizleri de gururlandırıyor.”

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: Gölyaka’da, ‘Kültür, ve, Turizm, Gezileri’, devam, ediyor,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı