Haber Detayı
06 Nisan 2024 - Cumartesi 06:41 Bu haber 43672 kez okundu
 
Yeni Başkan Muzaffer Coşkun devir tesliminde koç kesti
Gündem Haberi


31 Mart Yerel seçimlerinde Düzce’nin Gölyaka İlçesinde MHP Belediye Başkan adayı Muzaffer Coşkun, eski Başkan Yakup Demircan’dan yapılan tören ile görevi devir aldı.


 

Düzce 18 Temmuz Kapalı Spor Salonunda kurulan Yüksek Seçim Kurulu’nda İlçe Seçim Kurulu Başkanı Mert Gümüşay’dan Mazbatasını alan Başkan Coşkun daha sonra yüzlerce araç ile konvoy eşliğinde İlçeye giriş yaptı.

 


 

Düzenlenen törene, MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, Gölyaka Belediye Başkanı Muzaffer Coşkun, İlçe Başkanı Murat Altundal, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Teşkilatı, Kadın Kolları ve Gençlik kolları ile Başkan Coşkun’un ailesi ve partililer katıldı.

 


 


 

Belediye devir teslim törenin de, kesilen adaklık kurbanın ardından yapılan dualar ile Başkanlık koltuğu ve mühür devir edildi.



 

Eski Başkan Yakup Demircan yaptığı konuşma da, “Yeni göreviniz de başarılar diliyorum, çalışma arkadaşlarıma ve İlçe halkına teşekkür ediyorum. Şehirlerin ömrü uzundur insanların ve makamların ömrü kısadır, önemli olan kısa zamanda olsa gelecek nesillere ve şehre değer katmaktır. Allah yar ve yardımcınız olsun.” dedi.


 

Yeni Başkan Muzaffer Coşkun devir teslim törenin de şunları kaydetti : 

 

“Eski Belediye Başkanımıza ve ekibine ilçemize yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu bir hizmet yarışıdır, Bizlerde yapılan hizmetlerin üzerine daha çok çalışarak güzel hizmetler ekleyemeye gayret edeceğiz, inşallah ilçemiz için faydalı olmaya çalışacağız. Tüm Gölyaka halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.


 

İl Başkanı İlhami Caboğlu ise yaptığı konuşma da: “Milliyetçi Hareket Partisi adına Gölyakalı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Kaybeden yoktur, kazanan Cumhur ittifakıdır, kazanan Gölyakadır. Hizmet yarışında bayrağı Muzaffer Başkanımız devir almıştır. Artık Muzaffer Başkanımızın yakasında üç hilali göremezsiniz. Artık Gölyaka’nın Şehrül emini ve abisidir, var gücüyle Gölyaka için çalışacaktır. Allah hayırlı uğurlu etsin.” Dedi.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: Yeni, Başkan, Muzaffer, Coşkun, devir, tesliminde, koç, kesti,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı