Haber Detayı
23 Nisan 2024 - Salı 23:28 Bu haber 23740 kez okundu
 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla temsili koltuk devretme töreni gerçekleştirildi
Gündem Haberi


Gölyaka Kaymakamı Ali Tuğrul Yıldız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. yıl dönümü münasebetiyle makam koltuğunu Yunus Emre İlkokulu 1. sınıf öğrencisi Seden Hafsa Genç’e devretti. 

 


 


 

Temsili makam koltuğunu devretme etkinliğinde Seden Hafsa Genç’e İlçe Milli Eğitim Müdürü Ergin Taştepe, Yunus Emre İlkokulu Müdürü Abdülgazi Kaymaz ve Sınıf Öğretmeni Arzu Kalyoncu eşlik etti. 



 

Gölyaka’nın ilk kadın kaymakamı olan Seden Hafsa Genç kurum amirlerini ziyaret ederek ilçemizde yapılmasını istediği çalışmalar hakkında gerekli talimatları vererek tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. 

 

 

 



 

Kaymakam Yıldız yaptığı açıklama da: “Minik öğrencimiz Seden Hafsa Genç’e teşekkür ediyor, çocuklarımızın geleceği için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu vesileyle bir kez daha Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyor, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz.” Dedi.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: 23, Nisan, Ulusal, Egemenlik, ve, Çocuk, Bayramı, dolayısıyla, temsili, koltuk, devretme, töreni, gerçekleştirildi,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı