Haber Detayı
03 Mart 2023 - Cuma 16:48 Bu haber 24165 kez okundu
 
MURAT ACAR RESMEN İYİ PARTİLİ OLDU
Düzce’nin Gölyaka İlçesine bağlı Hacısüleymanbey Köyü Muhtarı ve 2019 Yerel Seçimlerde AK Parti Gölyaka Belediye Başkanı Aday Adayı olan Murat Acar düzenlenen tören ile İYİ Parti’ye geçti.
Siyaset Haberi


01.01.2023 tarihinde AK Parti’den istifa eden Murat Acar bugün yapılan rozet takma töreninde İYİ Parti Gölyaka İlçe Başkanı İsmail Baklacı tarafından İYİ Parti rozeti takıldı.

 

 

Murat Acar sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da şu sözlere yer verdi:

 

“‘Halka hizmet, Hakk'a Hizmettir’ düsturu ile çıkmış olduğum siyaset yoluna, 03.03.2023 tarihi itibariyle İYİ PARTİ çatısı altında devam edeceğimi ilan etmek isterim.

 

 

Partimiz çatısı altında ilk günkü enerji, ilk günkü özverimizden hiçbir şey kaybetmeden halkımıza hizmet etmek için çabalayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

 

Gölyaka ilçe başkanlığında tertip edilen üyelik ve rozet takma merasimini organize eden ilçe başkanımız Sn. İsmail Baklacı ve değerli yönetim kurulu üyelerine sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum.

 

Almış olduğum bu kararın Vatanımıza, milletimize ve bölgemize hayırlı olmasını yüce Allah'tan niyaz eder, hepinize saygı ve sevgilerimi sunarım.”

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: MURAT, ACAR, RESMEN, İYİ, PARTİLİ, OLDU,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı