Haber Detayı
02 Mart 2024 - Cumartesi 02:13 Bu haber 33254 kez okundu
 
Fatih Mahallesi’nde asfaltlama ve kilit parke taşı serilmeye başlandı
Gündem Haberi


Düzce’nin Gölyaka İlçesinde planlı asfaltlama ve kilit parke taşı çalışmalarını Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan ve ekibi yerinde inceledi.

 


 

 

Gölyaka Belediyesinin, Mahalle ve ara sokaklarda ki asfaltlama ile kilit parke taş çalışmaları devam ediyor. 

 

İlçe de bir kısım vatandaş seçim yaklaştığı için hizmetlerin yapıldığını dile getirse de bir çok vatandaş tarafından da maç 90 dakikadır diyerek Başkan Demircan’ın hizmete geldiği günden bu güne her mahalle de kalıcı eserler bırakmak için elinden geleni yaptığını dile getiriyor.


 

Başkan Demircan Gölyaka81’e yaptığı açıklama da: 

 

“İlçemizin her Mahallesine Devletimizin imkanları ve vatandaşlarımızın desteği ile bugüne kadar özellikle hiç hizmet gitmeyen arka sokaklara ve en ücra köşede ki halkımıza da hizmet getirdik.


 

Makam sevdalısı olarak değil, hizmet sevdalısı olarak, milletin hizmetkarı olarak, iyi ve kötü günde ilçe halkının yanında olmaya gayret edeceğiz.


 

İlçemizde herkesi kucaklayan bir hizmet anlayışıyla, sevgiyle, hoşgörüyle İlçemizi hak ettiği güzelliklerle buluşturmaya devam edeceğiz.” Dedi.

 

Fatih Mahallesinde başlatılan sıcak asfalt çalışmaları tamamlanırken kilit parke taşı yapımına da sokak aralarında devam ediliyor.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: Fatih, Mahallesi’nde, asfaltlama, ve, kilit, parke, taşı, serilmeye, başlandı,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı