Haber Detayı
13 Eylül 2022 - Salı 15:43 Bu haber 24380 kez okundu
 
ÇİLEYE DÖNEN OKUL YOLUNDA VELİLER YETKİLİLERDEN YARDIM İSTİYOR!
Türkiye’nin bir çok İl ve İlçesinde Devlet okullarında başlatılan hafif hasarlı binaların onarılması ve ağır hasarlı okulların yıkılıp yeniden yapılması konusunda ki projeler kapamında Düzce’nin Gölyaka İlçesinde ki okullarda da restorasyona gidildi.
Gündem Haberi


Hafif hasarlı olan ve tamir/onarım işlerine başlanan Yunus Emre İlkokulu öğrencilerinin İlçe de bulunan İmam Hatip Ortaokulunda 3 haftalık geçici süreliğine yeni eğitim öğretim yılında devam edilmesine karar verildi.



Ancak, öğrenci sayısının fazla olmasından dolayı sabahçı ve öğlenci olarak ikiye ayrılan sınıfların okul giriş çıkış saatlerinin çakışması sonucu okul yolunda daha ilk günden ciddi trafik problemi meydana geldi.

 

 

Öğrencilerini özel aracıyla okula getirmek isteyen veliler okula 150-200 metre kala oluşan uzun araç trafiğinden dolayı çocuklarını yaklaşık yarım saat geç teslim edebildi.


 

Yoğun yağışında olmasından dolayı araçlarından inemeyen sürücüler sıkışan trafikte uzun süre uğraş verdi.

 

Okulun 2. gününde de aynı tabloyla karşılaşan veliler, yetkililerden bu konu hakkında ivedilikle çözüm beklediklerini dile getirerek, sabahçı ve öğlenci olan öğrenci saatlerinin arasının açılmasını ve trafik için de görevli yetkililerin okul giriş çıkış saatlerinde sürekli olmasını talep ettiler.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: ÇİLEYE, DÖNEN, OKUL, YOLUNDA, VELİLER, YETKİLİLERDEN, YARDIM, İSTİYOR!,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı