Haber Detayı
13 Temmuz 2019 - Cumartesi 10:10 Bu haber 1507 kez okundu
 
Yeni Atanan Müdür'den Çağrı Var!
Düzce'nin Gölyaka ilçesinde ki 15 Temmuz Anadolu İmam-Hatip Lisesi'nden Gölyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne atanan Müdür Celalettin Kelen veli ve öğrencilere okul ile ilgili çağrıda bulundu.
Eğitim Haberi


Düzce'nin Gölyaka ilçesinde ki 15 Temmuz Anadolu İmam-Hatip Lisesi'nden Gölyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne atanan Müdür Celalettin Kelen veli ve öğrencilere okul ile ilgili çağrıda bulundu.

 

 

Gölyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Celalettin Kelen Gölyaka81'e yaptığı röportaj da şunları kaydetti:

"Alanında uzman yönetici ve öğretmen kadrosu ile sektörlerin iş gücü taleplerini karşılayarak öğrencilerini meslek sahibi yapmayı, çağdaş standartlara uygun mesleki yeterliliğe sahip, yaratıcı, yenilikçi, üretken, ekonomiye değer katan gençler yetiştirmeyi kendine vizyon ve misyon edinen Gölyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ilçemize değer katmaya devam ediyor.

 

 

Bünyesinde Bilişim Teknolojileri, Makine Teknolojileri, Mobilya ve İç Mekân Tasarımı, Elektrik Elektronik Teknolojisi, Muhasebe ve Finansman, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanlarını barındıran Gölyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenciler aldıkları akademik eğitimin yanı sıra mesleki eğitim ile de uzmanlaşmakta, kendilerine TEKNOROT, SARSILMAZ SİLAH SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ, SEPAŞ, STANDART PROFİL gibi sektörün ileri gelen kuruluşlarında staj ve iş imkânı bulmaktadır.

 

 

 

 

Üniversiteye yerleşen öğrenci sayısı her geçen gün artan Gölyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yaptığı projeler ile de adından söz ettirmektedir. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ile yürütülen “Gölyaka Mesleki Eğitimde Uzmanlaşıyor, İstihdama Kavuşuyor” projesi ile okula kazandırılan CNC Torna Tezgâhı, Robot Kol, Kaynak Simülatörü ve 12 bilgisayarlı laboratuar sayesinde öğrenciler sektörde kullanılan teknolojiler üzerinde uzmanlaşmaktadır.

 

 

 

Söz konusu proje bünyesinde açılan CNC Torna Operatörlüğü, Kaynakçılık ve Robot Kol kursları ile eğitimler tüm yıl devam etmekte, kurslara katılan öğrenciler ve ilçe halkı kaliteli eğitim imkânından yaz döneminde de faydalanmaktadır."

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: Yeni, Atanan, Müdür'den, Çağrı, Var!,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı