Haber Detayı
10 Kasım 2019 - Pazar 21:23 Bu haber 1737 kez okundu
 
Vekil Yılmaz’dan Gölyaka Ziyareti
Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Gölyaka İlçe Başkanlığı ziyaret etti.
Siyaset Haberi


Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Gölyaka İlçe Başkanlığı ziyaret etti.

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Gölyaka İlçe Başkanlığını ziyaret eden Milletvekili Ümit Yılmaz, MHP Gölyaka İlçe Başkanı Faruk Öztürk, Başkan Yardımcısı Adnan Okşit, MHP Gölyaka Belediye Meclis Üyesi Hayati Bal başta olmak üzere İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu’nun da hazır bulunduğu istişare toplantısına katıldı.

 

 

Çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunan Vekil Yılmaz daha sonra Gölyaka’nın yeniden trafiğe açılan Gölyaka-Düzce bağlantı yolu üzerinde ki Kalıcı Konutlar ve Kuyudüzü Mahallesinin kesişti yolda incelemelerde bulundu.

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Gölyaka İlçe Başkanı Faruk Öztürk yaptığı açıklamalarda şunları kaydetti:

“Milliyetçi Hareket Partisi Gölyaka İlçe Başkanlığı olarak Sayın Milletvekilimiz Ümit Yılmaz Bey, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Adnan Okşit, Belediye Meclis Üyemiz Hayati Bal ile Gölyaka’nın yeni açılan Kalıcı Konutlar ve Kuyudüzü yolunu yerinde inceledik. Yapılmış olan bu yola biz de anlam veremedik, projeyi çizenler, projeyi onaylayanlar, projenin yapılmasını sağlayan karayollarına teşekkür ediyoruz. Böyle ucube bir yol kavşağını bize hediye ettikleri için Gölyaka'nın Düzce ile bağlantı yolundan çektiği makus talihi artık değişmesini istiyoruz milyonlarca TL para harcayarak ve sonunda hiçbir şeye benzemeyen bir kavşağın yetkililerden gerekli hesabının sorulmasını istiyoruz.”

 


Başkan Öztürk, konu ile ilgili MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz’dan destek istedi.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: Vekil, Yılmaz’dan, Gölyaka, Ziyareti,
Haber Videosu
Yorumlar
Haber Yazılımı