Haber Detayı
02 Temmuz 2019 - Salı 10:17 Bu haber 887 kez okundu
 
Ücretsiz Spor Kursları Açıldı!
Gölyaka Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Gölyaka Halk Eğitimi tarafından organize edilen 5-18 yaş grubu ücretsiz spor kursları açıldı.
Spor Haberi


Gölyaka Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Gölyaka Halk Eğitimi tarafından organize edilen 5-18 yaş grubu ücretsiz spor kursları açıldı.

 

 

 

Gölyaka Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İrfan Başar yaptığı açıklama da “ Yaz spor kurslarımız 1 Temmuz’da başladı ve 29 Ağustos 2019'a kadar sürecektir. Oldukça yoğun bir talep ile karşılaştık ancak yeterli yerimiz mevcut 5-18 yaş grubunda ki tüm çocuklarımızı bekliyoruz. Voleybol, Futbol, Wushu, Halk Oyunları, Badminton ve Hentbol branşlarımızın olduğu kurs başvurularımız devam etmektedir. Müdürlüğümüze ve Gölyaka Spor Salonuna başvurarak kayıt olabilirsiniz. Kurslarımıza destek veren Gölyaka Halk Eğitimi hocalarımıza ve ayrıca Gölyaka Belediye Başkanımız Yakup Demircan'a spora ve sporcuya olan desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum, en büyük sıkıntılarımızdan birisi olan ulaşım için servis problemimizi çözerek kurslarımıza öğleden sonra saat 13:00, 15:00 ve 17:00 olmak üzere 3 ayrı saatlere servis aracı tahsis etti.” dedi.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: Ücretsiz, Spor, Kursları, Açıldı!,
Haber Videosu
Yorumlar
Haber Yazılımı