Haber Detayı
29 Eylül 2022 - Perşembe 14:26 Bu haber 18764 kez okundu
 
“Trafikte Her Yıl Daha İyiye” sloganıyla “Yayalara Öncelik Duruşu Hayata Saygı Duruşu” etkinliği düzenlendi
İçişleri Bakanlığı tarafından yaya önceliğini vurgulamak amacıyla başlatılan uygulama kapsamında Gölyaka’da yaya ve okul geçitlerinde boyama ve kırmızı çizgi çekme çalışması gerçekleştirdi.
Gündem Haberi


İçişleri Bakanlığı tarafından "Trafikte Her Yıl Daha İyiye" sloganıyla “Yayalara Öncelik Duruşu Hayata Saygı Duruşu” etkinliği kapsamında ülke genelinde eş zamanlı başlatılan yaya ve okul geçitlerindeki farkındalık programı kapsamında trafikte yaya önceliği ve güvenliği için kırmızı çizgi çekildi. Trafikte Yaya Önceliği Kampanyası hayata geçirilerek ilçemizdeki yaya geçitlerinde farkındalık oluşturmak amacıyla yaya çizgileri kırmızıya boyandı.


 


 

Uygulama kapsamında düzenlenen programa Kaymakam Ali Tuğrul Yıldız, Belediye Başkan V. İsmet Coşkun, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Hulusi Alperen Karadaş, Emniyet Amiri Gökmen Aydınlıoğlu, Milli Eğitim Müdürü Ergin Taştepe ve Öğretmen ile Öğrenciler katıldı. 

 

 


 

Program kapsamında Cumhuriyet Caddesi yolunda ki yaya geçidi Kaymakam ve Öğrenciler tarafından kırmızı renkle boyandı.

 



 

Daha sonra protokol ile birlikte öğrenciler yaya yolundan ellerinde hazırladıkları pankartlar ile geçerek farkındalık oluşturdu.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: “Trafikte, Her, Yıl, Daha, İyiye”, sloganıyla, “Yayalara, Öncelik, Duruşu, Hayata, Saygı, Duruşu”, etkinliği, düzenlendi, ,
Haber Videosu
Yorumlar
Haber Yazılımı