Haber Detayı
22 Ekim 2020 - Perşembe 12:22 Bu haber 14158 kez okundu
 
TABLET KAMPANYASINA DESTEK OLARAK EĞİTİME KATKI SAĞLAYALIM!
Gölyaka Kaymakamlığı tarafından başlatılan ‘Tablet Kampanyası’ ile eğitimde geri kalan öğrenci kalmayacak. Sizlerde bu kampanyaya destek olarak öğrencilerin eğitimine katkıda bulunabilirsiniz.
Eğitim Haberi


Gölyaka Kaymakamlığı tarafından yapılan yazılı açıklama da şunlar kaydedildi:​

 

“Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkileyen Koronavirüs Pandemisi nedeniyle, virüsün yayılımını engellemek ve toplum sağlığını korumak amacıyla devletimiz tarafından bir takım tedbirler hayata geçirilmiştir.

 

Bu kapsamda, hem çocuklarımız hem de büyüklerimizin sağlığını korumak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından “Uzaktan Eğitim Sistemi” faaliyete geçirilmiştir. Bu çerçevede, uzaktan eğitime katılma konusunda sorunlar yaşayan ve imkânı bulunmayan öğrencilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamaması amacıyla Kaymakamlığımız koordinesinde, Gölyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gölyaka Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yapılan ortaklaşa çalışmalar sonucunda, ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz tespit edilmiştir. Çocuklarımızın eğitim alma hakkından daha fazla yararlanması, kaliteli ve kesintisiz bir eğitim almaları ve eğitimde fırsat eşitliği sağlanabilmesi amacıyla Gölyaka Kaymakamlığımız tarafından “Tablet Kampanyası” başlatılmıştır. İlçemizde bulunan İhtiyaç sahibi öğrencilerimiz için Kaymakamlığımızca başlatılan “Tablet Kampanyası” 31.12.2020  tarihine kadar devam edecektir.

 

Çocuklarımızın maddi imkansızlık nedeniyle mağdur olmamaları, daha nitelikli eğitim alabilmeleri ve geleceğe umutla bakabilmeleri için biz devlet olarak her zaman çocuklarımız ve ailelerimizin yanındayız. Çocuklarımızın yarınlara umutla bakabilmeleri için tablet kampanyamıza katılarak çocuklarımız için ‘Bir Pencere de Siz Açın’. ”

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: TABLET, KAMPANYASINA, DESTEK, OLARAK, EĞİTİME, KATKI, SAĞLAYALIM!,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı