Haber Detayı
25 Mart 2020 - Çarşamba 23:23 Bu haber 8630 kez okundu
 
SOSYAL ÇALIŞMALAR SÜRDÜ, DENETİMLER ARTTIRILDI
Düzce'nin Gölyaka ilçesinde kurulan vefa destek grubu çalışmalarına aralıksız devam ederek denetimleri üst düzeye çıkardı.
Sağlık Haberi


Düzce'nin Gölyaka ilçesinde kurulan vefa destek grubu çalışmalarına aralıksız devam ederek denetimleri üst düzeye çıkardı.

 

 

Gölyaka Kaymakamlığı sosyal medya hesabı üzerinden Cumhurbaşkanımızın yaptığı ulusa sesleniş konuşmasında ki sözler hatırlatılarak ilçe de bugün ki çalışmalara yönelik yapılan açıklamalarda şunlar kaydedildi:

 

 

 

"Halkımız sağlığını korumaya yönelik tedbirlere bugünde devam edildi. Koruyucu tedbir çalışması ve vefa destek çalışması yürüten çalışma arkadaşlarımıza, tedbirlere riayet eden İlçe halkımıza teşekkür ederiz.

 

 

 

 

Cumhurbaşkanımızın ulusa sesleniş konuşmasından kısaca:

"Vatandaşlarımızdan tek ricamız önümüzdeki kritik günlerde hastalığın yayılma sürecini kırmak için genel ikazlara harfiyen uymalıdır. Böylelikle en kısa sürede normal hayatımıza dönebiliriz. Her vatandaşımızın canı bizim için ayrı önemlidir. Özellikle yaşlı insanlarımızın kesinlikle dışarı çıkmadan hayatlarını sürdürmeleri şarttır. Bunun için evde kal Türkiye diyoruz" 25.03.2020

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: SOSYAL, ÇALIŞMALAR, SÜRDÜ,, DENETİMLER, ARTTIRILDI,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı