Haber Detayı
11 Nisan 2020 - Cumartesi 18:28 Bu haber 24327 kez okundu
 
POLİS VE ZABITALARIN KORONAVİRÜSLE MÜCADELESİ
Düzce'nin Gölyaka ilçesinde Emniyet ekipleri ve Belediye Zabıta ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürerek, vatandaşlara Koronavirüs salgınına karşı uyarılarda bulunup gerekli tedbirleri artırıyor.
Sağlık Haberi


Çin'in Vuhan kentinde başlayan Koronavirüs (Covid-19) pandemisi, birçok ülkede hızla yayılım göstererek tüm dünyayı tehdit etmeye devam etmektedir. Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak nitelendirilen bu salgından, ülkemizi ve vatandaşlarımızı korumak ve salgının yayılmasını engellemek için birçok tedbire başvurulmaktadır.

 

 

 

Salgının en çok temas yoluyla etkili olmasından dolayı vatandaşların yoğun olarak kullandığı ATM'ler de tedbirler hat safhaya çıkarıldı. Ayrıca 20 yaş altı, 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların dışarı çıkmaması gerektiğini sürekli olarak camilerden, polis ve zabıta ekiplerinin araçlarından gün içerisinde anonslar yapılıyor.

 

 

 

Uyarılara uymayan vatandaşlara ise tutanak tutularak evlerine gitmeleri sağlanıyor. ATM'ler etrafında ise sosyal mesafeye uygun olarak çizgiler çizilerek, dezenfektanlar koyuldu. Vatandaşların sağlığı için çekilen şeritlerle önlemler artırıldı. 11.04.2020

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: POLİS, VE, ZABITALARIN, KORONAVİRÜSLE, MÜCADELESİ,
Haber Videosu
Yorumlar
Haber Yazılımı