Haber Detayı
21 Mart 2019 - Perşembe 11:22 Bu haber 2444 kez okundu
 
O, Herkesin Meryem Ablası!
Düzce'nin Gölyaka ilçesinde CHP'den İGM Üyesi Adayı olan Meryem Şentürk gönülleri fethetmeye devam ediyor.
Siyaset Haberi


Düzce'nin Gölyaka ilçesinde CHP'den İGM Üyesi Adayı olan Meryem Şentürk gönülleri fethetmeye devam ediyor.

31 Mart Yerel seçimler öncesinde çalışmalarını başarıyla sürdüren ve gittiği her yerde evde sofralarına ve dışarıda sohbetlerine davet edilen Şentürk sevecan ve canı yakınlığı ile küçüklerle küçük büyüklere de iyi bir dost olarak onları samimiyetle kucaklıyor.

Yıllardır esnaflık ve siyaset ile yakından ilgilenerek insanların dertleriyle dertlenip elinden geleni yaparak her kesimin gönlüne taht kuran kendisini görenlerin asla görmezden gelmediği bir kişiliği ile ev ev, köy köy gezerek 31 Mart Yerel seçimleri için desteğini istiyor.

Köy kahvehanelerin de ki toplantılarında da vatandaşın tek tek sorunlarını dinleyerek notlarını alan İGM üyesi adayı Şentürk, kendisi seçildiğinde hiç bir problemin göz ardı edilmeyeceğini ve çözümsüz hiç bir şeyin olmadığının altını çizdi.

Şentürk, sadece esnaflık ve siyaset ile değil spora da bir o kadar özen gösteriyor. Takımların eksikleriyle ve daha iyi yerlere gelmesi için gerekli fedakarlıklarda bulunuyor. İGM üyesi seçilmesi halinde ilçe de ki bütün takımlara destek olacağının sözünü veriyor.

CHP İGM Üyesi adayı Meryem Şentürk 3 çocuk annesi olup, bütün bu koşturmalarının yanında onun için olmazsa olmaz olan eğitim ile ilgili çocukları için elinden geleni fazlasıyla yapmış ve kızlarının birisi İnşaat Mühendisi diğeri Mimar, oğlu ise Hukuk Bölümü 1.sınıf öğrencidir.

Sizlerden tek istediği gerçek hizmet ve problemlerinizin askıya alınmadan çözüme bir an önce kavuşması için 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde oyunuzu CHP mührünün altına basarak destek olmanız..



CHP İGM Üyesi Adayı
Meryem Şentürk


0 532 237 92 51 (7/24 Ulaşılabilirlik Garantisi)

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: O,, Herkesin, Meryem, Ablası!,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı