Haber Detayı
11 Ocak 2022 - Salı 15:19 Bu haber 24075 kez okundu
 
KUYUMCUYA SAHTE BİLEZİK SATAN ŞAHISLAR 24 SAAT İÇİNDE YAKALANDI
Düzce’nin Gölyaka İlçesinde bulunan bir kuyumcuya iki adet sahte olduğu sonradan anlaşılan bilezik veren şahıslar 24 saat içerisinde İstanbul’da bir otel odasında yakalandı.
Asayiş Haberi


08 Ocak Cumartesi günü Gölyaka İlçesinde bir kuyumcuya sahte olduğu sonradan anlaşılan iki adet bilezik veren Batuhan S. ardından sahte bileziklere karşılık aldığı 9 adet Ata Lirayı aldıktan sonra dışarıda kendisini bekleyen arkadaşı Alaattin Şahin A. ile birlikte hızla olay yerinden uzaklaştı.

 

 

 

Olayın ardından dolandırıldığını anlayan kuyumcu sahibi polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Bunun üzerine başlatılan kapsamlı çalışma sonrası iş yerinin güvenlik kamerasından şahısların eşgalleri ardından da kimlikleri tespit edilerek yerleri saptandı.

 

Gölyaka Polis Merkezi görevlileri İstanbul Ataşehir de bir otel de kaldıkları saptanan zanlıları yakalamak amacıyla Ataşehir Devriye Ekipler Amirliği ile iletişime geçerek ortak bir çalışma yürüttü.


 

Şüpheliler kaldıkları otel odasında olayın üzerinden 24 saat geçmeden, üzerlerinde yüklü miktarda parayla ele geçirildi.

 

 

Pazar günü geç saatlerde İstanbul’dan Gölyaka’ya getirilen şüpheliler Polis Merkezinde işlemlerinin tamamlanmasının ardından Savcılık makamına sevk edildi. Şüpheli 5 şahıstan 1’i serbest bırakıldı. Mahkemeye sevk edilen 4 şahıstan Batuhan S. Alaattin Şahin A. adli kontrol şartı ile Çetin Ö. ve Selimcan P. ise mahkemece serbest bırakıldı.



Kuyumcu sahibi ise olayın üzerinden 24 saat geçmeden başarılı ve titiz bir çalışma sonrasında yetkililere teşekkür ettiği öğrenildi.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: KUYUMCUYA, SAHTE, BİLEZİK, SATAN, ŞAHISLAR, 24, SAAT, İÇİNDE, YAKALANDI,
Haber Videosu
Yorumlar
Haber Yazılımı