Haber Detayı
24 Eylül 2019 - Salı 10:05 Bu haber 5337 kez okundu
 
Kazada Yaralanan Gölyakalı, 15 Günlük Yaşam Mücadelesini Kaybetti
09 Eylül 2019 Pazartesi günü Körfez’de seyir halinde olan bir otomobil tırın altına girerek kazada araçta bulunan 2 kişi ağır yaralanmıştı.
Asayiş Haberi


09 Eylül 2019 Pazartesi günü Körfez’de seyir halinde olan bir otomobil tırın altına girerek kazada araçta bulunan 2 kişi ağır yaralanmıştı.

 

 

2 Hafta önce Körfez Şirinyalı mevkii İstanbul istikametinde seyir halinde olan Çetin Bal idaresindeki 81 AJJ 920 plakalı otomobil, Şirinyalı mevkiinde seyir halindeyken önünde bulunan 20 NH 221 plakalı TIR'a arkadan çarparak, çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil, bariyerlere çarparak durabilmişti. Kazanın ardından bölgeye sağlık ve kurtarma ekipleri gönderilerek hızla olay yerine giden itfaiye ekipleri, otomobilde sıkışan Çetin Bal ve eşi Havva Bal (39) araç içinden güçlükle çıkarılmıştı. Olay yerinde sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası yaralı çift Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Seka Devlet Hastanesine kaldırılmış ve tedavi altına alınmıştı.

 

 

Araçtan yaralı olarak çıkarılan ve Düzce İlinin Gölyaka ilçesine bağlı Bakacak Köyünde ikamet eden Havva Bal'ın durumunun ağır yaralı olduğu ve eşi Çetin Bal'ın ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilmişti.

 

 

Edinilen bilgiye göre, 15 günlük yaşam mücadelesi veren Çetin Bal tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

 

Bal'ın cenazesi bugün ikamet ettiği Düzce'nin Gölyaka ilçesine bağlı Bakacak Köyünde ikindi namazına müteakiben defnedilecek.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: Kazada, Yaralanan, Gölyakalı,, 15, Günlük, Yaşam, Mücadelesini, Kaybetti,
Haber Videosu
Yorumlar
Haber Yazılımı