Haber Detayı
18 Aralık 2019 - Çarşamba 22:55 Bu haber 4602 kez okundu
 
Kaymakamlık Voleybol Turnuvasında Kupa Heyecanı
Gölyaka Kaymakamlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Voleybol Turnuvası final karşılaşmasıyla sona erdi.
Spor Haberi


Gölyaka Kaymakamlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Voleybol Turnuvası final karşılaşmasıyla sona erdi.

 

 

Gölyaka Kapalı Spor Salonunda düzenlenen 11 takım 2 gruptan oluşan yaklaşık 100 sporcunun katıldığı karşılaşmalarda, Türkiye Voleybol Federasyonu oyun kuralları geçerli olacak şekilde Turnuvanın, Kamu, özel kurum ve kuruluşları personelleri ile vatandaşların daha sağlıklı yaşamaları, iş verimliliğinin artırılması, kurumlar arası sosyal ilişkilerin daha sıkı hale getirilmesi ve spor bilincinin tüm yaş gruplarına aktarılabilmesi amacıyla düzenlendiği kaydedildi. Renkli görüntüler eşliğinde başlayan turnuva yapılan final karşılaşmalarında sona erdi.

 

 

Kurumlar arası voleybol turnuvasına yoğun katılımdan dolayı memnun olduklarını belirterek turnuva 1.'si olan Kaymakamlık Takımına Gölyaka Kaymakamı Abdullah Kurt tarafından kupa ve madalyaları takdim edildi. Kaymakam Kurt yaptığı konuşmada, " 11 takımımızdan oluşan güzel bir turnuvanın startını vermiştik. Önemli olan dereceye girmek değil, birlik ve beraberlik içerisinde böylesi birlikteliklerden samimi kaynaşmamızdır. Voleybol turnuvalarımızı hayırlısıyla tamamladık tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa zamanda masa tenisi (pinpon) ve futbol turnuvaları da gerçekleştireceğiz" dedi.

 

 

 

 

Turnuva 2.'si olan Çamlıbel takımına kupa ve madalyalarını ise Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan takdim ederek yaptığı konuşmada, " Geçen sene olduğu gibi bu senede 2. olmayı hak eden öncelikle Çamlıbel takımını ve tüm takımlarımızı da birlikte ve uyum içerisinde centilmen davranarak turnuvaları tamamladıkları için tebrik ediyorum. İlk üçe giren takımlarımızı 19 Aralık Perşembe günü (yarın) Güzeldere Şelalesi ve Tabiat Parkı'nda kahvaltıya davet ediyorum" dedi.

 

 

 

 

 

Turnuvaların 3.'sü olan Kültür Mahalle takımına da Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İrfan Başar tarafından kupa ve madalyaları takdim edildi. Başar yaptığı konuşmada Kaymakam ve Belediye Başkanına desteklerinden dolayı teşekkür ederek, kurulan takımlar içerisinde yardımlaşma ve  birlikteliği sağladıkları için tüm sporcuları cani gönülden kutlarım" dedi.

 

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Kaymakamlık, Voleybol, Turnuvasında, Kupa, Heyecanı, ,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı