Haber Detayı
19 Mayıs 2022 - Perşembe 09:28 Bu haber 16362 kez okundu
 
Kaymakam Onay'ın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
Gölyaka Kaymakamı Fahri Onay, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Gündem Haberi


Kaymakam Onay, yayınladığı mesajda şunları kaydetti: 

 

“Milli mücadelenin fitilinin ateşlendiği, tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 19 Mayıs, Gençlik ve Spor Bayramı olmasının yanında milletimiz için büyük bir iftihar kaynağı, inanç, bağımsızlık ve kararlılık sembolüdür.

 

Gençler, milletlerin ve devletlerin en mühim güç kaynağıdır. Geçmişini unutmayan, inançlı, özgüvenli, vatan ve millet sevgisini her şeyin üstünde tutan, azimli ve çalışkan bir gençliği yetiştirmek bizim en önemli sorumluluğumuzdur. Çünkü bir ülkenin geleceği, o ülkenin gençlerine bağlıdır.


Gençlerimizin, kurtuluş mücadelesinin en anlamlı günlerinden olan 19 Mayıs’ın derin manasını idrak ederek aynı ruh ve azimle aziz şehitlerimizin canları pahasına koruduğu bu vatanı daha ileriye taşıyacaklarına, değerlerimize ve ilkelerimize sahip çıkacaklarına güvenimiz tamdır.

 

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi, rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, gençlerimizin ve tüm halkımızın bayramını kutluyorum.”

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: Kaymakam, Onay'ın, 19, Mayıs, Atatürk'ü, Anma,, Gençlik, ve, Spor, Bayramı, Mesajı,
Haber Videosu
Yorumlar
Haber Yazılımı