Haber Detayı
25 Ağustos 2022 - Perşembe 10:05 Bu haber 12795 kez okundu
 
Kaymakam Fahri Onay’dan Veda Mesajı
Gölyaka Kaymakamlığı görevinden Erzurum’un Olur İlçe Kaymakamlığı görevine atanan Fahri Onay yazılı veda mesajı yayımladı.
Gündem Haberi


Kaymakam Fahri Onay yayımladığı mesajında şunları kaydetti:

 

“Kıymetli Gölyakalı hemşehrilerim...

2 yıl önce pandeminin en zor günlerinde göreve başladığım Gölyaka Kaymakamlığı görevimden 2022 yılı mülki idare kararnamesi gereği ayrılmış bulunmaktayım. 

 

Bu süre zarfında siz değerli halkımıza hizmet etme fırsatı bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum.

 

"İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" düsturuyla yola çıktığım görevimde Gölyakalı hemşehrilerime hakettikleri en iyi hizmeti verme gayreti içerisinde oldum. 

 

Bunu yaparken hukuk kurallarına bağlı adil bir idareci olmaya çalıştım.

 

İlk günden bu zamana kadar bizlere güvenen, içinizden biri olduğumu htiren, çalışma şartlarımızı kolaylaştıran, aynı duyguları yaşadığımız ve her zaman beni kendi evindeymiş gibi htirdiği için başta Belediye Başkanımız olmak üzere il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri tüm kamu personelimiz, muhtarlarımız, siyasi parti temsilcileri, esnaflarımız, stk temsilcileri her zaman yanlarında ve hizmetlerinde olduğumuz şehit yakınlarımız ve gazilerimiz ve siz değerli vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim . Siz değerli halkıma hizmet etmekten onur ve gurur duyuyorum.

 

Hayatımdaki ilkleri yaşadığım her zaman bende ayrı bir yeri olacak olan doğasıyla beni büyüleyen Gölyakadan Baki kalan şu kubbede hoş bir sada bırakma ümidiyle ayrılıyorum. Bir hemşehriniz ve din kardeşiniz olarak haklarınızı helal etmenizi istiyorum benden yana tüm haklarım helaldir. Başta Erzurum olmak üzere çalışacak olduğum her yerde her zaman bir evinizin olduğunu unutmamanızı istiyorum.

 

Bu duygu ve düşüncelerle sizleri saygı ve sevgilerimle selamlıyor, her birinizi Allah’a emanet ediyorum.”

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: Kaymakam, Fahri, Onay’dan, Veda, Mesajı,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı