Haber Detayı
25 Ağustos 2022 - Perşembe 00:21 Bu haber 16954 kez okundu
 
Kaymakam Fahri Onay’a Veda Programı Düzenlendi
Tayini çıkan Gölyaka Kaymakamı Fahri Onay’a veda programında protokol, Muhtarlar ve vatandaşlar ile son kez bir araya gelindi.
Gündem Haberi


Gölyaka Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa, Gölyaka Kaymakamı Fahri Onay ve eşi Melek Onay hanımefendi, Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan ve eşi Nurcan Demircan hanımefendi, İlçe Müftüsü Ahmet Demirel, İlçe Emniyet Amiri Gökmen Aydınlıoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Hulusi Alperen Karadaş, STK Başkanları, Kurum ve Daire Müdürleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, İGM ve Belediye Meclis üyeleri, Köy ve Mahalle Muhtarları, Kaymakamlık personeli ile vatandaşlar katıldı.



 


 

İçişleri Bakanlığı Kararnamesi ile Erzurum İli Olur İlçe Kaymakamı olarak atanan Gölyaka Kaymakamı Fahri Onay’a Başkan Demircan ile programa katılanlar tarafından plaket ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

 


 

Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan yaptığı  veda konuşmasında Kaymakam Fahri Onay’a teşekkür ederek, 25 Ağustos Perşembe sabahı 07:00’da İlçeden ayrılacağı için Belediye önünden Gölyaka gişelerine kadar konvoy ile uğurlamaya vakti müsait olan vatandaşları davet etti. 

 


 

 






 

Kaymakam Onay yaptığı veda konuşmasında, "Gölyaka halkını kendi ailesinden, doğduğu İlçesinden ve akrabalarından birisi gibi gördüğünü, Gölyaka’yı çok sevdiğini dile getirerek yaptığı hizmetlerden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Onay, yaptığı konuşma sonunda programa katılanlara teşekkür etti."



 

 

 

Program sonunda tayini çıkan Kaymakam Onay ile davetliler hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

https://youtu.be/QxfFhATqxUA

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: Kaymakam, Fahri, Onay’a, Veda, Programı, Düzenlendi,
Haber Videosu
Yorumlar
Haber Yazılımı