Haber Detayı
17 Ocak 2021 - Pazar 15:29 Bu haber 19847 kez okundu
 
Kar yağışı sonrası yol açma çalışmaları aralıksız sürüyor
Düzce’nin Gölyaka İlçesinde dün akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı sonrasında ortaya kartpostallık görüntüler çıktı.
Gündem Haberi


Son günlerde yüksek kesimlerde yağan kar yağışı sonrası şehir merkezinde de etkisini göstermeye devam ediyor.


 

Özel İdare ve Gölyaka Belediyesinin yollarda ki karları küreme çalışmaları sabah 07:00 itibariyle aralıksız sürdürülüyor.


 

Şimdiye kadar yapılan çalışmalarda, Gölyaka Merkezde ki ana halterler, Güzeldere, Hamamüstü, Bakacak, Saçmalıpınar, Bekiroğlu, Muhabdede, Zekeriya, Çamlıbel ve Yunusefendi köyü olmak üzere yollarının açık olduğu öğrenildi. 


 

Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan yaptığı açıklama da, “Karla mücadele konusunda tüm ekiplerimiz ve araçlarımız ile saha da aralıksız çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ve bütün yolların sürekli açık kalması için devamlı olarak çalışacağız. Malum sokağa çıkma kısıtlaması var işe gidip gelenler ve acil durumlar dışında evden çıkmayalım.” dedi.


 

İGM Üyesi Fazlı Koç yapılan çalışmalar hakkında yaptığı açıklama da ise, “Sabah 07:00 da başlayan Karla mücadelemiz tüm köylerimizde, özel idare ekiplerimizin özverili çalışmaları ile aralıksız devam ediyor.” Dedi.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: Kar, yağışı, sonrası, yol, açma, çalışmaları, aralıksız, sürüyor,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı