Haber Detayı
01 Eylül 2021 - Çarşamba 23:08 Bu haber 20227 kez okundu
 
KAPALI PAZARYERİNDE KAZI ÇALIŞMALARI BAŞLADI
İlçemizde yapılması planlanan Kapalı Pazaryerinde çalışmalara kaldığı yerden devam ediliyor.
Gündem Haberi


Çalışmaları bizzat yerinde inceleyen Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan pazarcı esnafını mağdur etmeyeceklerini çalışmalara hız verildiğini dile getirdi.



 

Başkan Demircan Gölyaka81’e yaptığı açıklama da: “Kapalı pazaryerimizin kazı çalışmalarına dün itibariyle başladık. Buradan çıkan molozları ise meramız da bulunan çöplüğü tamamen kaldırdık. Oraya dökerek daha sonra da çimlendirme yapacağız. Artık çöplerimizi daha önce de duyurduğumuz gibi Düzce’de bulunan Heçinlerde ki atık tesislerimize döküyoruz. Vatandaşlarımızdan da istirham ediyorum mera, dere kenarları ve ormanlık alanlarımıza çöp dökmesinler bunların takibi Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından takip edilmekte ve ağır cezalara maruz kalacaktırlar. Doğamızı hep birlikte daha temiz ve gelecek nesillere daha yeşil bir yaşam alanı bırakalım.

 

 

Pazaryerimizin kazı ve dolgu işlerini belediye olarak biz yapacağız. İhale sürecimiz devam ediyor inşallah böylesi bir eseri kısa bir sürede İlçe halkımızın hizmetine sunmaktan gurur duyacağız.”

 

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: KAPALI, PAZARYERİNDE, KAZI, ÇALIŞMALARI, BAŞLADI,
Haber Videosu
Yorumlar
Haber Yazılımı