Haber Detayı
01 Mart 2020 - Pazar 23:38 Bu haber 13533 kez okundu
 
KALECİ ÖNCE DİLİNİ YUTTU SONRA SARA GEÇİRDİ
Düzce'nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen Düzce Süper Amatör Play-Off maçı müsabakasında karşılaşan Gölyakaspor ile Çamlı Gençlikspor maçında üzücü bir olay yaşandı.
Spor Haberi


Düzce'nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen Düzce Süper Amatör Play-Off maçı müsabakasında karşılaşan Gölyakaspor ile Çamlı Gençlikspor maçında üzücü bir olay yaşandı.

 

 

Gölyaka Şehir Stadında oynanan maçta Çamlı Gençlispor ev sahibi karşısında 1-0 galip oynadığı maçta 80. dakikada meydana gelen Gölyakaspor'lu bir oyuncu ile misafir takımın kalecisi Sercan Kavas ile çarpıştı. Çarpışmada kalecinin kafasına aldığı diz darbesi sonucu yere düşüp bayılan kaleci Kavas bir süre ayılamadı. Sahanın sağlık görevlisi Şahin Çelebioğlu'nun yaptığı ilk müdahale sonrasında dilinin boğazına kaçtığını fark etti ve dilini tekrar geri çıkardı. Daha sonra da bilincinin kapalı olduğu ve sara hastalığı olduğu öğrenilen kalecinin 5-6 defa sara nöbeti geçirdiği görüldü.

 

 

 

 

 

Üzücü olayın meydana gelmesiyle birlikte aranan 112 acil ekipleri olay yerine ilçede ki ambulansın başka bir hastaya gittiğinden dolayı çevre ilçeden ambulans takviyesi istendi. Çevre ilçeden geldiği için 20-25 dakika sonra olay yerine ulaşabilen ambulans görevlileri ise futbolcular ile birlikte yaralanan kaleci Kavas'ı ambulansa sedye ile taşıdılar.

 

 

 

Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan Çamlı Gençlikspor kalecisi Sercan Kavas'ın sağlık durumunun iyiye gittiği ve hastanede tedavi görmeye devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: KALECİ, ÖNCE, DİLİNİ, YUTTU, SONRA, SARA, GEÇİRDİ,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı