Haber Detayı
17 Mart 2020 - Salı 15:05 Bu haber 14033 kez okundu
 
İLÇENİN HER YERİ TEK TEK İLAÇLANIYOR
Düzce'nin Gölyaka ilçesinde koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında dezenfekte çalışmaları devam ediyor.
Sağlık Haberi


Düzce'nin Gölyaka ilçesinde koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında dezenfekte çalışmaları devam ediyor.

 

 

Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan'ın destekleriyle Gölyaka'da otogar, toplu taşıma araçları, taksi durakları, camiler, lavabolar, ATM'ler, iş yerleri, sokaklar, resmi kurumlar, otobüs durakları ve parklar dezenfekte ediliyor. Halkın çok sık kullandığı yerler belediye ekipleri tarafından ilaçlanıyor.

 

 

 

 

 

Gölyaka Belediyesi'nin yaptığı dezenfekte çalışmaları hakkında konuşan otobüs şoförleri, halkın ve yabancı misafirlerin sıkça kullanmasından dolayı alınan tedbirler için Belediye Başkanı Yakup Demircan'a ve ekibine teşekkür etti.

 

 

 

 

 

Başkan Demircan, Belediye Meclis Üyeleri ve Zabıta Ekipleri ile birlikte sahada ki çalışmaları bizzat takip ederek görevlilerle bilgi alışverişi yapıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daha sonra Başkan Demircan ve ekibi Gölyaka Entegre Hastanesi'ni ziyaret etti. İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Beyza Aksoy Köse'den çalışmalar hakkında bilgi alarak hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

 

İlçede ki dezenfekte ve ilaçlama işlemlerinin salgın bitene kadar devam edeceğini belirten Başkan Demircan, ilçe de ayrıca su tankerleriyle de yolların ilaçlanarak dezenfekte edildiğini söyleyerek, akşam saatlerinde esnaflarımız iş yerlerini kapattıktan sonra da kaldırımların ekipler tarafından ilaçlanıp dezenfekte edileceğini bildirdi. 17.03.2020

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: İLÇENİN, HER, YERİ, TEK, TEK, İLAÇLANIYOR,
Haber Videosu
Yorumlar
Haber Yazılımı