Haber Detayı
22 Mart 2020 - Pazar 22:54 Bu haber 12481 kez okundu
 
GÖLYAKA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN DUYURU
Uzaktan eğitim 23 Mart'ta (Yarın) başlıyor. Kovid-19 salgını nedeniyle eğitime verilen bir haftalık aranın ardından 23 Mart'tan itibaren uzaktan eğitim başlayacak. Uzaktan eğitim kapsamında öğrenciler 23-27 Mart tarihleri arasında EBA TV üzerinden eğitim görecekler.
Eğitim Haberi


İlçe Milli Eğitim Müdürü Ergin Taştepe tarafından uzaktan eğitim ile alakalı olarak öğrenci ve velilere bir mesaj yayımlandı.

 

Müdür Taştepe yayımladığı mesajda şunları kaydetti:

 

"Sevgili öğrenciler,


Sayın Bakanımızın deyimiyle evde kalmak hayattan kopmak değildir. Lütfen evde kalın ve bu süreyi yazarak, okuyarak, düşünerek, ailenize sarılarak, üreterek geçirin. Her birinizin varlığı çok kıymetli. Daha uzun süre bir arada olmak için evde kalın. Her şeyden önce bunun bir tatil değil uzaktan eğitim olduğunu bilmenizi istiyorum.

 

Kıymetli veliler;


Bu süreci çocuklarımızın en sağlıklı şekilde atlatabilmesi için her birinizin desteğinize ihtiyacımız var. Öncelikle evimizde ders ortamını oluşturalım tv frekanslarını ayarlayalım,teknik konularda aşağıda paylaşacağımız iletişim numarasından yardım talep edebilirsiniz,sürecin uzayabileceğini de göz önünde bulundurarak uzaktan eğitimi önemseyelim,öğretmenlerimizin sizlere sunduğu çeşitli etkinliklerle, birlikte zaman geçirerek, onlarla oyunlar oynayarak, bu günleri fırsata çevirebiliriz. "Evdeyim, ailemle birlikteyim". Böylece hem çocuklarımızın eğitim öğretimden uzaklaşmalarını engellemiş oluruz hem de evde kalarak salgını ailemizden uzak tutmuş oluruz."

 

Ergin Taştepe
Gölyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü

 

Teknik Yardım:Sinan Kahraman
0 380 711 41 03

 

TRT-EBA TV Frekans Bilgileri:
TURKSAT 4A FREKANS 12083 H 13750

 

 

 

 

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: GÖLYAKA, İLÇE, MİLLİ, EĞİTİM, MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN, DUYURU,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı