Haber Detayı
18 Eylül 2019 - Çarşamba 17:46 Bu haber 3188 kez okundu
 
Gölyaka'da 'Avrupa Hareketlilik Haftası' Etkinliği Düzenlendi
Düzce'nin Gölyaka ilçesinde Gölyaka Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen programa yoğun katılım gösterildi.
Sağlık Haberi


Düzce'nin Gölyaka ilçesinde Gölyaka Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen programa yoğun katılım gösterildi.

 

Her yıl 16-22 Eylül'de sürdürülebilir kentsel ulaşım politikalarını geliştirme ve destekleme amacı ile düzenlenen "Avrupa Hareketlilik Haftası" etkinlikleri kapsamında programa Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ergin Taştepe, Emniyet Amiri Özgür Cengiz, İlçe Jandarma Komutanı Nadir Çavuşoğlu, İlçe Müftüsü İbrahim Kapancı, Halk Eğitimi Müdürü Ahmet Beyter, Gölyaka Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Nejla Özmen, İGM ve Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Leyla Ersoy, Siyasi Parti Temsilcileri, Kurum ve Daire Müdürleri, Öğretmen ve çok sayıda öğrenci katıldı.

 

 

 

Gölyaka Kaymakamlığı bahçesinde bulunan Atatürk Anıtında düzenlenen program ile kutlanan İlköğretim Haftasında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Gölyaka Belediyesi bahçesine geçildi. Gölyaka Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi ve başarılı olan 10 öğrenciye haftanın anlam ve önemi adına bisiklet hediye edildi.

 

 

 

 

 

 

Polis ve jandarma eskortu eşliğinde protokol, öğretmen ve öğrenciler ile birlikte Belediye önünden 15 Temmuz Şehitleri Kültür Parkı'na kadar 'Avrupa Hareketlilik Haftası' etkinlikleri kapsamında yürüyüş yapılarak bisikletler ile pedal çevrildi.

 

 

 

Daha sonra konuşma yapan Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, "Bildiğiniz gibi bu hafta Avrupa Hareketlilik Haftası. Bizlerde farkındalık oluşturmak amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile beraber genç kardeşlerimizle birlikte yürüyüş ve bisiklet yolculuğuna çıktık. Sürekli gençlerimize ve vatandaşlarımıza spor yapmayı öneriyoruz. Sağlıklı beslenme ve spor gerçekten çok önemli. Çünkü çağımızın hastalığı obezite ile en iyi mücadele etmenin yolu, sağlıklı beslenmekten ve düzenli spor yapmaktan geçiyor. En kolay yapacağımız sporların başında ise yürüyüş ve bisiklet geliyor.  Bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

 

 

 

 

Programın sonunda etkinliğe katılanlara simit, üçgen peynir ve çay ikramı yapıldı.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: Gölyaka'da, 'Avrupa, Hareketlilik, Haftası', Etkinliği, Düzenlendi,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı