Haber Detayı
16 Mart 2023 - Perşembe 15:08 Bu haber 29689 kez okundu
 
MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ABDÜLKERİM KAVAL İLK ZİYARETİNE GÖLYAKA’DAN BAŞLADI
Gölyakalı hemşehrimiz olan Abdülkerim Kaval, 1998 Yılında Ziraat Bankası Zeytinburnu şubesinde göreve başlayarak, 2021 yılında Düzce Merkez Şube Müdürlüğü yapan Kaval daha sonra ise Ziraat Bankası’nda Yönetim Kurulu Hizmetleri Daire Başkanlığına atanmıştı.
Siyaset Haberi


2023 Seçimlerinde AK Parti Düzce Milletvekili aday adaylığı için bugün AK Parti Düzce İl Teşkilat binasında başvurusunu gerçekleştirecek olan Kaval bir gün gece öncesinde Gölyaka İlçe Başkanlığında Belediye Başkanı Yakup Demircan, AK Parti İlçe Başkanı Necmi Kap, İGM Üyeleri, İlçe Kadın Kolları, Ana Kademe ve İlçe Gençlik Kollarının katılımıyla gerçekleşen aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.


 

 

Başkan Demircan ve Başkan Kap’ın yaptığı konuşma sonrası kendisini tanıtan AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Abdülkerim Kaval 2023 seçimlerinin önemine vurgu yaparak AK Parti’nin adeta kalesi haline gelen Gölyaka’dan bugüne kadar hiç Milletvekili çıkmamasına değindi.

 

 

Toplantıya katılan teşkilat üyeleri genç, dinamik ve partiye bağlılığıyla bilinen Kaval’ı tüm Gölyakalı vatandaşlar olarak destekliyor ve mecliste görmek istiyoruz dedi.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: MİLLETVEKİLİ, ADAY, ADAYI, ABDÜLKERİM, KAVAL, İLK, ZİYARETİNE, GÖLYAKA’DAN, BAŞLADI,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı