Haber Detayı
17 Mayıs 2020 - Pazar 14:17 Bu haber 12584 kez okundu
 
'GÖLPAZAR PAZARYERİ' PROJESİ 2 AY İÇERİSİNDE BAŞLIYOR
Düzce'nin Gölyaka ilçesinde ki Halk Pazarı yıllar sonra hak ettiği değeri bularak, vatandaşlara ve pazarcı esnafına layık kapalı bir ortam haline getirilecek. 2 ay içerisinde yapımına başlanması planlanan pazaryeri için geri sayım başladı.
Yaşam Haberi


Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, geçtiğimiz günlerde Gölyaka81'de düzenlenen 'Ramazan Sohbetleri' programına katılarak canlı yayında açıkladığı 'Gölpazar Pazar Yeri' projesi ile ilgili görselleri aktarmıştı.

 

 

Gölpazar Pazar Yeri ile ilgili açıklamalar da bulunan Başkan Demircan şu sözleriyle vatandaşlara müjdeyi vermişti:

 

 

 

"Bizimde seçim vaadimiz olan herkesin istediği, çeşitli sebeplerle bir türlü hayata geçiremediği Pazar yeri projesinin yapımına başlıyoruz. İmamlar Mahallemizde bulunan pazaryeri alanına yepyeni bir pazaryeri projesi başlıyoruz. Bu proje ile birlikte vatandaşlarımız için artık pazar yapmak eziyet olmaktan çıkacak. Bu proje, sadece pazaryeri değil aynı zamanda bir yaşam alanı olacak şekilde tasarladık. Üzeri kapalı olacak bu proje ile birlikte vatandaşlarımız hava koşullarından etkilenmeden rahatça alışverişlerini yapacaklar. İçerisinde bulunan dükkanları, kafeteryası, mescitleri, çocuk oyun alanları ve otoparkları ile sadece pazarın olduğu günlerde değil diğer günlerde de düğün, sünnet organizasyonları gibi cemiyetlerin yapılabileceği şekilde tasarlandı. Kafeteryası ise ıslah edilecek dereye bakacak şekilde tasarlanan bu proje ile birlikte çayınızı yudumlarken deredeki ördeklere yem atacak ve çocuklarınız ise parkta oyun oynayacak.

 

 

 

Toplam da 2100 M2 kapalı inşaat alanına sahip Gölpazar projesi içinde mescit, WC-lavabolar, zabıta odası, pazar alanı, 5 adet iş yeri, kafeterya ve çocuk alanı ile 85 adet araçlık otopark yeri bulunacaktır. Şimdiden tüm halkımıza hayırlı olsun." Dedi.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: 'GÖLPAZAR, PAZARYERİ', PROJESİ, 2, AY, İÇERİSİNDE, BAŞLIYOR,
Haber Videosu
Yorumlar
Haber Yazılımı