Haber Detayı
26 Mart 2019 - Salı 01:12 Bu haber 2444 kez okundu
 
Gençlik Kolları Başkanlığından, Meclis Üyeliğine
Düzce’nin Gölyaka ilçesinde AK Parti Gençlik Kolları Başkanı olan Semih Turgut, AK Parti Gölyaka Belediye Meclis Üyesi Adayı oldu.
Siyaset Haberi


Düzce’nin Gölyaka ilçesinde AK Parti Gençlik Kolları Başkanı olan Semih Turgut, AK Parti Gölyaka Belediye Meclis Üyesi Adayı oldu.

Gölyaka ilçesinde esnaf olarak yıllardır hizmet veren ve AK Parti bünyesinde üye olarak çeşitli kademelerde görev alan Semih Turgut, 2014 yılında İlçe Teşkilatında aktif olarak çalıştı. Parti de ki başarılı çalışmalarından dolayı takdir toplayan Turgut, 2015 yılında İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak göreve getirildi.

Gençlik Kolları Başkanlığında yaptığı çeşitli kültürel, spor ve gezi turları gibi sosyal aktiviteler ile gençlere yön vererek gelişimini, birlikteliği ve paylaşmaya yönelik çalışmalarıyla söz konusu vatan, millet, bayrak gibi milli mukaddesatlarımızın bilincini aşılayarak gençlerin sorumluluk alma konusun da da görevini başarıyla sürdürmektedir.

Toplumun her bireyini ayrım yapmaksızın kucaklayarak samimiyet ve tevazu ile sorumluluklarının bilinciyle hareket ederek, yaşamıyla gençlere de örnek bir başkanlık önderliği sergiliyor.

AK Parti Gölyaka Belediye Meclis Üyesi 6. Sıra Adayı olan Semih Turgut davası uğruna her daim göreve hazır olduğunu dile getirerek yeri geldiğin de bayrak astığını yeri geldiğinde en arkadan yürüyerek uğruna canını bile verebileceği vatanı ve milleti için hizmet etmeye her daim hazır olduğunu dile getirerek daha çok çalışacağı söyledi.

AK Parti Gölyaka Belediye Meclis Üyesi 6. Sıra Adayı

Semih Turgut - (0 545 974 02 78)

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: Gençlik, Kolları, Başkanlığından,, Meclis, Üyeliğine,
Haber Videosu
Yorumlar
Haber Yazılımı