Haber Detayı
26 Ağustos 2022 - Cuma 12:39 Bu haber 17661 kez okundu
 
Çocuk işçiliği eğitim ve farklı etkinliklerle önleniyor
Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarına verilen eğitimin, çocuk işçiliğinin önlenmesi açısından çok önemli olduğunu söyledi.
Eğitim Haberi


T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (ÇSGB) Çalışma Genel Müdürlüğü ile Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) Türkiye Ofisi işbirliğinin yürüttüğü, Düzce Valiliği ve Gölyaka Kaymakamlığının destek verdiği  “Mevsimlik Tarımda Çocuk İşçiliğinin Önlenmesi Projesi” kapsamında düzenlenen programda çocuklar gönüllerince vakit geçirdi.



 

15 Temmuz Kültür Park’ta düzenlenen programa, Düzce Vali Yardımcısı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik İŞKUR Müdürü ve yardımcıları, Gölyaka Kaymakamı, Belediye Başkanı, Gölyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, Hacı Süleyman Bey Yeni Yaşam İlkokulu Müdürlüğü ve çok sayıda eğitimci katıldı.

 


 


 


 

 

 

 

Hacı Süleyman Bey Köyü Yeni Yaşam İlkokulu’nda sezon boyunca mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarına verilen kurslarla ilgili dönem sonu etkinliği olarak Kaynaşlı bölgesinden gelen mevsimlik tarım işçilerinin çocukları ile birlikte düzenlenen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: Çocuk, işçiliği, eğitim, ve, farklı, etkinliklerle, önleniyor,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı