Haber Detayı
10 Mart 2019 - Pazar 00:27 Bu haber 1273 kez okundu
 
Başkan Adayı Şahin Projelerini Tanıttı
Düzce'nin Gölyaka ilçesinde gerçekleştirilen Aday Tanıtım Toplantısına büyük ilgi gösterildi.
Siyaset Haberi


Düzce'nin Gölyaka ilçesinde gerçekleştirilen Aday Tanıtım Toplantısına büyük ilgi gösterildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Gölyaka Belediye Başkan Adayı Abdullah Şahin, 31 Mart 2019 yerel seçimler öncesinde yaptığı aday ve proje tanıtımına CHP Genel Başkan Yardımcısı Mv. Yıldırım Kaya'yı davet etti.

Gölyaka Şehir Parkında düzenlenen programa, CHP Genel Başkan Yardımcısı Mv. Yıldırım Kaya, İYİ Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, Gölyaka Belediye Başkan Adayı Abdullah Şahin, Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut, MHP Gölyaka Belediye Başkan Adayı Murat Altundal,İGM üyesi adayları Meryem Şentürk ve Resul İmamoğlu, Belediye Meclis üyesi adayları, CHP Düzce İl ve Gölyaka İlçe Teşkilat Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gölyaka Belediye Başkan Adayı Abdullah Şahin yaptığı konuşmalarda, Gölyakalılara birlik ve beraberlik mesajı vererek, Gölyaka'nın sadece merkez ibaret olmadığını ve özellikle çalışmalara köylerden başlanası gerektiğini belirterek ilçemizin asıl elverişli olduğu tarım ve spor kaynaklarının desteklenerek çoğaltılması ile Türkiye'nin her yerinden akın akın ilçemize yatırımcılar ve ziyaretçilerin geleceğinin teminatı verdiğini belirtti.

Başkan adayı Şahin, İlçemizin Düzce'den destek ve yatırım alınabilmesi için İGM üyesi adayı olan Meryem Şentürk'e ve asıl hizmetin kendisinin seçildikten vatandaşlar ile birlikte Gölyaka'yı hak ettiği hizmete kavuşacağının teminatını veriyorum dedi.

Başkan Adayı Şahin'in projelerinin içerisinde, Atatürk Kültür Merkezi, Sosyal Tesis alanları, Kentsel planlama ve engelli mola evleri, Doğa okulu, kadınların emeğini paraya çevirecekleri bir pazar yeri, bisiklet yolları, otobüs yolları, park yerleri, mahallelere piknik alanları, organik tarım, bakımevi ve kreş, kadınlara spor merkezi,  ATA ekmeği (esmer buğdaydan ekşi mayalı ekmek), Efteni Gölü'nü geniş bir kanal şeklinde Gölyaka'ya bağlanması, yeşil ve dinlenme alanları gibi bir çok çalışması olduğunu söyledi.

Proje tanıtımında katkıda bulunan gençlere plaket takdimi yapılmasının ardından program sona erdi.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: Başkan, Adayı, Şahin, Projelerini, Tanıttı,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı