Haber Detayı
21 Şubat 2020 - Cuma 19:56 Bu haber 13696 kez okundu
 
ALPARSLAN YÖNDEM SPOR KULÜBÜ TEMENNİ VE DUALARLA AÇILDI
Düzce'nin Gölyaka ilçesinde bugün protokol tarafından açılışı yapılan ve ilçe de tek olan spor kulübü açıldı.
Spor Haberi


Düzce'nin Gölyaka ilçesinde bugün protokol tarafından açılışı yapılan ve ilçe de tek olan spor kulübü açıldı.

 

 

 

Milli Sporcu Alparslan Yöndem'in girişimleriyle ilçeye kazandırılan Alparslan Yöndem Spor Kulübü'nün açılışına Gölyaka Kaymakamı Abdullah Kurt, Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, İlçe Müftüsü Ahmet Demirel, İGM Meclis Üyesi Fazlı Koç, Siyasi Parti Başkanları, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Leyla Ersoy ve Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyeleri, Kurum ve Daire Amirleri, Hacısüleymanbey Köyü Muhtarı Murat Acar, İmamlar Mahalle Muhtarı Sebahattin Karduz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

Açılış konuşmalarını Kaymakam Abdullah Kurt, Belediye Başkanları Yakup Demircan ve Birol Şahin'in yaptıkları temenniler sonrasında İlçe Müftüsü Ahmet Demirel tarafından dua yapıldı.

 

 

 

 

Daha sonra protokol tarafında açılış kurdelesi kesilerek mekan gezildi. Alparslan Yöndem tarafından açılışa katılan misafirlere salonda ki malzemeler ve yapılacak spor dalları tanıtıldı.

 

 

 

 

Ardından, Düzce Gold Fit 81 Fitness Salonu işletme sahibi sporcu Muhammet Bisgin ile Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin ve Alparslan Yöndem ile (babası) Ali Rıza Yöndem sahnede bir kaç gösteri yaparak izleyenlerin alkışlarını aldılar.

 

 

 

 

 

 

 

Açılış programı sonrasında katılımcılara ikramlar sunuldu.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: ALPARSLAN, YÖNDEM, SPOR, KULÜBÜ, TEMENNİ, VE, DUALARLA, AÇILDI,
Haber Videosu
Yorumlar
Haber Yazılımı