Haber Detayı
26 Mart 2019 - Salı 23:07 Bu haber 2813 kez okundu
 
Acar, Meclis Üyeliği İçin Kolları Sıvadı
Acar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi olan Cumali Acar Milliyetçi Hareket Partisi Gölyaka Belediyesi 2. Sıra Meclis Üyesi Adayı oldu.
Siyaset Haberi


Acar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi olan Cumali Acar Milliyetçi Hareket Partisi Gölyaka Belediyesi 2. Sıra Meclis Üyesi Adayı oldu.

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde uzun yıllardır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Acar Yapı bünyesinde bir çok başarıya imza atarak her geçen gün büyüyen bir firma olmasında büyük rol oynayan Cumali Acar insanlar ile yaptığı ticari faaliyetlerinin yanında gönülden bağlı olduğu Milliyetçi Hareket Partisi'nde aktif olarak siyasete atılarak Belediye Meclis Üyeliği Adaylığı için gelen teklif ile halka hizmet etmek için yola çıktı.

Çocuklarla olan samimiyeti ve büyüklerine karşı olan saygısıyla çevresindeki insanlar tarafından beğeni ile takdir toplayan Acar, yaşantısını siyasete de yansıtacağını, birleştirici ve çözüm odaklı çalışacağının mesajını verdi.

MHP Gölyaka Belediye Başkanı Adayı olan Murat Altundal, İGM üyesi ve Belediye Meclisi Üyesi adayı dava arkadaşlarıyla birlikte köy, mahalle ve esnaf gezilerinde onları hiç yalnız bırakmayarak bu dava uğrunda maddi ve manevi her zaman partisine destek olduğunu belirterek azimle çalışacağını daha göreve gelmeden yaptığı fedakarlıklarının referans olduğunu gösteriyor.

Genç ve çalışkan olan Milliyetçi Hareket Partisi Gölyaka Belediye Meclis Üyesi Adayı Cumali Acar tüm vatandaşların teveccühünü ve desteklerini bekliyor.

 

MHP Gölyaka Belediyesi 2.Sıra Meclis Üyesi Adayı

Cumali Acar

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: Acar,, Meclis, Üyeliği, İçin, Kolları, Sıvadı,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı