Haber Detayı
09 Haziran 2022 - Perşembe 22:19 Bu haber 16596 kez okundu
 
4. GELENEKSEL GÖLYAKA EĞİTİM, BİLİM, KÜLTÜR VE SANAT ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ
Pandemi sürecinden dolayı iki yıl ara verilip bu yıl 4.sü düzenlenen Gölyaka Eğitim, Bilim, Kültür ve Sanat Şenligi, Kapalı Pazaryeri'nde düzenlendi.
Eğitim Haberi


Öğrenci ve öğretmenlerimizin bir yıl boyunca yaptığı çalışmalar ile Gölyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan kurslarda kursiyerlerin ortaya koyduğu ürünlerin sergilendiği şenlik; saygı duruşu ve İstiklâl Marşımız'ın okunması ile başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ergin Taştepe açılış konuşmasında; "Müdürlüğümüze bağlı okul ve kurumlar toplam 31 stantta örgün ve yaygın eğitim kapsamında 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında yapılan çalışmalardan örnekler sergilendiği şenliğin ilçemize hayırlı olmasını" temenni etti.


 

Okullarımız tarafından hazırlanan gösterilerin, katılımcılar tarafından ilgiyle izlenmesinin akabinde Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Şampiyonasına ilçemizden gidecek olan üç öğrencimiz ile DEHA Projesi Robotik Kodlama alanında ilçemizi başarıyla temsil eden üç öğrencimiz için ödül töreni düzenlenip öğrencilerimize ödülleri İlçemKaymakamı Onay tarafından takdim edildi.

 


 

 

İlçe Kaymakamı Fahri Onay, Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ergin Taştepe ve İlçe protokolü ile birlikte sergi açılış kurdelesi kesildikten sonra stantları tek tek gezip her bir çalışma hakkında öğrenci ve öğretmenlerle bilgi alışverişinde bulundular.

 



 

 

4. Geleneksel Gölyaka Eğitim, Bilim, Kültür ve Sanat Şenliği; Halk Eğitim Merkezi usta öğreticilerinin canlı performansları, ilçemiz sınıf öğretmenlerinden Muhammet Tunca'nın söyleşi ve imza günü etkinliği ve okullarımızın hazırlayıp sunduğu çeşitli halk oyunları gösterileri ile devam edip son buldu.



 

Şenlikte emeği geçen öğrenci, kursiyer, usta ögretici, öğretmen ve yöneticilerimize teşekkür ederiz.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: 4., GELENEKSEL, GÖLYAKA, EĞİTİM,, BİLİM,, KÜLTÜR, VE, SANAT, ŞENLİĞİ, DÜZENLENDİ,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı